Kamarimusiikkiyhtyeen ryhmädynamiikka - Laru, Eija-Liisa (Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, 2012)
Työssä tarkastellaan kamarimusiikkiryhmän muodostumista ja siinä toimista, sekä ryhmädynamiikkaa. Työ perustuu osallistuvaan havainnointiin, sillä seurasin ryhmän valmistautumista konserttiin yhtyeen sisältä ja sen jäsenenä. Työssä kerron kuinka ryhmämme muodostui ja toimi kuuden viikon (periodin) kuluessa.
Keywords: kamarimusiikki; ryhmädynamiikka; ryhmätyö