Esteettinen päiväkirja : Reflektio taiteilijan praktiikan tukena sosiaalisesti osallistavassa taiteessa - Lehikoinen, Kai (Suomen Semiotiikan Seura, 2023)
Tässä artikkelissa tarkastelen esteettistä päiväkirjaa sosiaalisesti osallistavan taiteen kontekstissa yhtenä taidekirjoittamisen muotona ja erityisesti taiteilijan oman työn reflektoinnin ja ammatillisen kasvun välineenä.
Keywords: osallistaminen; taide; taidefilosofia; reflektio; estetiikka; osallisuus; taiteellinen tutkimus; kirjoittaminen; päiväkirjat