Se kitara soi kuin jazzyhtye : henkilökohtaista tulkintaa ja analyysiä jazzkitaristi Joe Passin säestystyylistä duokokoonpanossa - Virkajärvi, Veikki (Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, 2017)
Opinnäytetyön aiheena oli Joe Passin säestystyyli duokokoonpanossa. Siinä pyrittiin kiteyttämään Joe Passin säestyksen ominaispiirteet, pohdittiin niiden muodostumista ja sitä, miten ne vaikuttavat esitettyyn musiikkiin. Työhön sisällytettiin monia lyhyitä transkriptioita, pohdintaa säestyksen kuulokuvasta ja arvailuja Joe Passin ajatuksenkulusta.
Keywords: Passi, Joe.; jazz; kitara; säestäminen; fi=jazzmusiikki|sv=jazzmusik|en=Jazz|