Keinulauta : pohdintoja taiteilijuudesta, taiteen rahoituksesta sekä niiden välisestä suhteesta - Hoisko, Maija (My University, 2012)
Opinnäytteeni kirjallisessa osiossa pohdin taiteilijuutta, taiteen rahoitusta sekä näiden kahden välistä suhdetta. Kirjallisten lähteiden lisäksi pohdintani rakentuu omakohtaisten kokemusten tarkastelulle. Sekä taiteilijuutta että ideaalia taiteen rahoitusmuotoa on mahdotonta määritellä yhdellä oikealla tavalla. Tämän opinnäyte osion kirjoitusprosessin tarkoitus on laajentaa näkemystäni niistä kulttuuripolitiikan osa-alueista, jotka olen kokenut merkittäviksi taiteilijaidenttiteettini muotoutumisen kannalta.
Keywords: taiteilijaidentiteetti; tanssitaide; taiteilijuus; taiteellinen työ; kulttuuripolitiikka; tanssi; rahoitus; fi=koreografia|sv=koreografi|en=Choreography|