Konst som kundservice - Donner, Josef (Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu, 2026)
Vad ska en nyutexaminerad skådespelare ta sig till år 2026? Teaterbranschen, ja hela kulturfältet är i kris. Går det ens att få något jobb som skådespelare? Vad finns det för alternativ? Denna uppsats diskuterar kundservice som ett möjligt konstnärligt grepp utgående från författarens konstnärliga slutarbete.
Keywords: teaterkonst; skådespelarkonst; skådespelare; konstnärer; konstnärligt arbete; kundservice; teatteritaide; näytteleminen; näyttelijät; taiteilijat; taiteellinen työ; asiakaspalvelu; fi=ruotsinkielinen näyttelijäntaide|sv=skådespelarkonst på svenska|en=Acting in Swedish|