Suomen teatterihistoria - Paavolainen, Pentti (My University, 2016)
Suomen teatterihistoria on verkkokirja, joka tarjoaa laajan ja melko yksityiskohtaisen kuvauksen teatterista ja sen lähitaiteista Suomessa. Aineisto on kirjoitettu yliopistotasoiseen opiskeluun.
Keywords: teatterihistoria; teatteri; teatterit; historia; Suomi; oppimateriaali