Rakas mänty, tervehdys mänty, päivää mänty : Puhetta puille taiteen kontekstissa - Arlander, Annette (Suomen Semiotiikan Seura, 2023)
Tässä tekstissä lähtökohtani on kirjoittamisen ja puhumisen suhde, kirjoitetun lukeminen ja puhutun litteroiminen tekstiksi mediataiteen ja taiteellisen tutkimuksen kontekstissa, videoteosten yhteydessä.
Keywords: kirjoittaminen; kirjallinen viestintä; puut (kasvit); ilmaisu; videotaide; nykytaide; taiteellinen tutkimus