Eriarvoistavat mekanismit taiteen perusopetuksessa : synteesi Arts Education for All -ryhmän tutkimuksista - Juntunen, Marja-Leena (Suomen Semiotiikan Seura ry, 2021)
Tässä artikkelissa kootaan yhteen havaintoja tutkimuksesta, joka tarkasteli ArtsEqual-tutkimushankkeen Arts Education for All -ryhmän taiteen perusopetusta.
Keywords: taiteen perusopetus; taidekasvatus; taide; opetus