Sibelius-Akatemian sävellysopetuksen esteettisten ja sävellysteknisten arvojen tarkastelua - Rechardt, Mikael ([M. Rechardt], 2014)
Keskustelua Sibelius-Akatemiasta ja säveltämisestä säveltäjien kanssa; Eero Hämeenniemi, Tapani Länsiö, Juhani Nuorvala, Uljas Pulkkis, Veli-Matti Puumala & Matthew Whittall.
Keywords: säveltäminen; musiikinteoria; estetiikka; arvot; fi=kitara|sv=gitarr|en=Guitar|