Tangleteezer, mutta maaperälle - Kuivalahti, Onni (Taideyliopiston Kuvataideakatemia, 2023)
"Tangleteezer, mutta maaperälle" on hanke, joka pyrkii varovasti tunnustelemaan omaa vallankäyttöäni erästä maaperäyhteisöä kohtaan samalla kun rakennan sadepuutarhaa hulevesien hallintaa varten. Hanketta ja siihen liittyviä muokattuja puutarhahanskoja esiteltiin julkisesti (ns. "taiteellinen osa") Tila-aikataiteiden opetusalueen kaksiosaisessa ryhmänäyttelyssä Kuva/Tilassa 20.1.-29.1.2023 ja 10.2.-19.2.2023. Opinnäytteeni ohjasi Minna Pyykkö ja tarkastajina toimivat Kastehelmi Korpijaakko ja Anni Puolakka.
Keywords: opinnäytteet; nykytaide; maaperä; kynnet; kurpitsa; maankaivu; juuristo; hulevesi; maaperäeliöstö; taiteellinen tutkimus; vallankäyttö; posthumanismi; ekosysteemipalvelut; viherrakentaminen; muotoilu; fi=tila-aikataiteet|sv=tid- och rumkonst|en=Time and Space Arts|