Yksilöllistäminen osana yhdenvertaista musiikin taiteen perusopetusta - Juntunen, Marja-Leena; Heimonen, Marja (Opetushallitus, 2025)
Tässä luvussa tarkastelemme yksilöllistämisen ja yhdenvertaisuuden välistä suhdetta musiikin taiteen perusopetuksessa. Pohdimme, miten yksilöllistäminen voisi tukea jokaisen oppijan yhdenvertaista oikeutta kehittää itseään musiikin taiteen perusopetuksessa. Tarkastelemme siis erityisesti, mitä yksilöllistäminen voisi tarkoittaa yhdenvertaisuuden näkökulmasta.
Keywords: opetussuunnitelmat; perusopetus; yhdenvertaisuus; opetus; taiteen perusopetus; tasa-arvo